VIP-Schuttersarrangement OLS 2014 Grevenbicht

 

 

Bourgondisch VIP- schuttersarrangement tijdens het OLS 2014 in .
Wees VIP tijdens het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS)! Het OLS is een typisch Limburgs cultuurhistorisch evenement waarbij de schutterijen uit Belgisch en Nederlands Limburg elkaar treffen. U wordt tijdens het Vip-schuttersarrangement door Maria Bonten op een prettige wijze ondergedompeld in de wereld van de schutterijen en gildes. Na de Bourgondische lunch neemt u als eregast plaats op de hoofdtribune, waar een spectaculair schouwspel van bonte schutterijen en gildes aan u voorbij zal trekken. Het OLS-horecateam draagt er voortdurend zorg voor dat u tot in de puntjes wordt verwend met drankjes en hapjes en het u werkelijk aan niets zal ontbreken!

 

Programma:

  • 1) Ontvangst vanaf 10.00 uur in   met koffie en de enige echte Beegter luxe vlaai.


  • 2) Start van een kleurrijke beeldpresentatie door Maria Bonten over het ontstaan en de symboliek van de schutterijen, gildes en het kleurrijke EGS (Europese schutterstreffen).


  • 3) Bezoek OLS-terrein en uitleg door Maria over de prachtige symboliek van de vlaggenparade tijdens de opening van het OLS. Afsluitend een toepasselijke heildronk op het OLS-terrein en toast op “geer tref ’t in Beeg”!

  4) Bourgondische lunch.


  5) Na de lunch brengt u een bezoek aan de hoofdtribune waarna een bonte stoet van schutterijen en gildes aan u voorbij trekt waarover u in de ochtenduren uitleg heeft gekregen. Op de tribune worden u drankjes en heerlijke hapjes aangeboden.

   6) Tot slot bezoekt u op eigen gelegenheid het OLS feestterrein.

  Doe mee én geniet van een heerlijke Bourgondische schuttersverwendag in . Een dag die u nooit meer zal vergeten of zoals de schutters en bewoners van Beeg met trots vermelden;
  Geer tref ’t in Beeg
  !
   

   


   

De prijs van VIP- schuttersarrangement is door de Stichting OLS 2014 vastgesteld op € 60,00 p.p. all-in, inclusief entree en parkeerplaats tijdens het OLS. Met uw deelname sponsort u de Stichting OLS 2014   en het schutterswezen. Meer informatie bij Maria Bonten tel: 0495-563354;Email: mbonten@planet.nl en www.mariabonten/schuttersarrangement.
Deelname is alleen mogelijk bij reservering vooraf bij het Secretariaat Stichting OLS 2014 -Papenhoven.
Wees er vlug bij, immers vol is vol!


 

 


 

Kastelenarrangementen  |   Bourgondische stadsarrangementen   |    Wijn of bierproeverij   |   Presentaties op locatie   |   Dagtochten