VIP-Schuttersarrangement OLS 2014 Grevenbricht

 

 

Bourgondisch VIP- schuttersarrangement tijdens het OLS 2014 in Grevenbicht.
Wees VIP tijdens het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS)! Het OLS is een typisch Limburgs cultuurhistorisch evenement waarbij de schutterijen uit Belgisch en Nederlands Limburg elkaar treffen. U wordt tijdens het Vip-schuttersarrangement door Maria Bonten op een prettige wijze ondergedompeld in de wereld van de schutterijen en gildes. Na de Bourgondische lunch neemt u als eregast plaats op de hoofdtribune, waar een spectaculair schouwspel van bonte schutterijen en gildes aan u voorbij zal trekken. Het OLS-horecateam draagt er voortdurend zorg voor dat u tot in de puntjes wordt verwend met drankjes en hapjes en het u werkelijk aan niets zal ontbreken!

 

Programma:

  • 1) Ontvangst vanaf 10.00 uur in Grevenbicht met koffie en de enige echte Beegter luxe vlaai.


  • 2) Start van een kleurrijke beeldpresentatie door Maria Bonten over het ontstaan en de symboliek van de schutterijen, gildes en het kleurrijke EGS (Europese schutterstreffen).


  • 3) Bezoek OLS-terrein en uitleg door Maria over de prachtige symboliek van de vlaggenparade tijdens de opening van het OLS. Afsluitend een toepasselijke heildronk op het OLS-terrein en toast op “geer tref ’t in Beeg”!

  4) Bourgondische lunch.


  5) Na de lunch brengt u een bezoek aan de hoofdtribune waarna een bonte stoet van schutterijen en gildes aan u voorbij trekt waarover u in de ochtenduren uitleg heeft gekregen. Op de tribune worden u drankjes en heerlijke hapjes aangeboden.

   6) Tot slot bezoekt u op eigen gelegenheid het OLS feestterrein.

  Doe mee én geniet van een heerlijke Bourgondische schuttersverwendag in Grevenbicht. Een dag die u nooit meer zal vergeten of zoals de schutters en bewoners van Beeg met trots vermelden;
  Geer tref ’t in Beeg
  !
   

   


   

De prijs van VIP- schuttersarrangement is door de Stichting OLS 2014 vastgesteld op € 60,00 p.p. all-in, inclusief entree en parkeerplaats tijdens het OLS. Met uw deelname sponsort u de Stichting OLS 2014 Grevenbicht en het schutterswezen. Meer informatie bij Maria Bonten tel: 0495-563354;Email: mbonten@planet.nl en www.mariabonten/schuttersarrangement.
Deelname is alleen mogelijk bij reservering vooraf bij het Secretariaat Stichting OLS 2014 Grevenbicht-Papenhoven.
Wees er vlug bij, immers vol is vol!


 

 


 

Kastelenarrangementen  |   Bourgondische stadsarrangementen   |    Wijn of bierproeverij   |   Presentaties op locatie   |   Dagtochten